Mjøsmuseets årbok

Mjøsmuseets årbok 2017 er i salg nå og er en fantastisk julegave for alle som bor i Toten-regionen! Den enestående fotosamlinga til Sigurd Røisli viser dagliglivet på Toten for snart hundre år siden. Du kan også lese om skjulte arkitektoniske skatter fra Raufoss Industripark, om Skibladners første år og om museets vakre og unike samling av lokalhistoriske glass. Er du interessert i mattradisjoner eller stedsnavn? Vet du hvordan de første ungene i barnehagene hadde det?
Det er mye lokalhistorie å glede seg over i denne rikt illustrerte boka fra regionens fremste historieformidler; Mjøsmuseet.

  • Mjøsmuseets årbok 2017 forside

Boka koster kr 295,- i utsalgspris og selges i bokhandler på Gjøvik og Raufoss, og på Mjøsmuseets dokumentasjonssenteret på Kapp melkefabrikk og Kauffeldtgården i Gjøvik. Du kan også bestille bøker direkte på post@mjosmuseet.no. Ved kjøp av minst 10 eks. gis en rabatt på 20 % ved salg gjennom Mjøsmuseet.

Utgivelsen for 2017 er nummer 55 i rekken og årboka er et samarbeid mellom Mjøsmuseet og Stiftelsen Toten økomuseum og historielag. Tidligere het bokserien Årboka TOTN. Navnet ble endret i 2006, etter sammenslåinga av museene på Gjøvik og Toten. 

Medlemmer av Stiftelsen Toten økomuseum og historielags får årboka inkludert i medlemskontingenten.

 Innholdet i tidligere utgitte årbøker kan du søke etter med emneord, forfatter eller tittel i vår bokbase.

  • Mjsmuseet_arbok2016_forside.jpg
    1/3
  • Mjsmuseet_arbok_2015_omslag.jpg
    2/3
  • Mjsmuseet_arbok_2014_omslag.jpg
    3/3