50-tallsjazz med Attitunes

Velkommen til en lystbetont utendørskonsert med Attitunes, hvor repertoaret består av ulike jazzlåter med innslag av rock’n roll og mye moro!

Attitunes.JPG (Foto/Photo)

TRYKK HER FOR Å VELGE KONSERT OG KJØPE BILLETT

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Om konserten

Tiden er satt til 50-tallet og tette jazzharmonier fremføres med glimt i øyet, dans og innspilt akkompagnement fra dyktige musikere i storbandet; Birkelunden Big Band. Det blir gjensyn med låter som “Sugartime”, “Sussebass”, “Bennie and the Jets”, “On the Sunny Side of the Street” og mye mer. Flere av låtene er også oversatt til norsk av Attitunes.

Sist Attitunes gjestet Gjøvik, forutenom private underholdningsoppdrag, gjorde de en a cappella julekonsert på Friscena og julekonserter på ulike sykehjem i kommunen. Tidligere har de sunget både på Toner fra Tunet, i Drengestua og spilt sin egenproduserte forestilling: “Vel møtt igjen - en hyllest til The Monn Keys” på Friscena. 8.-9. mai 2021 er de aktuelle med nevnte forestilling, på selveste Chat Noir Teater i hovedstaden. Toten og Gjøvik er godt representert når David Hveem fra Lena (orkesterleder, musikalsk arrangør i forestillingen), Evald Fredholm fra Totenvika (utøvende i forestillingen) og Anniken Ottersen Lindbak fra Raufoss (produsent, musikalsk ansvarlig for Attitunes, utøvende i forestillingen) inntar scenen på Chat Noir Teater.

Forhåndskjøp din billett på Mjøsmuseets hjemmesider.

Lørdag 12. september: kl 13.00 og kl 16.00

Søndag 13. september: kl 13.00

Inngang: kr 100.

Ta gjerne med deg venner og familie - hjertelig velkommen.

Smittevern

Konserten er spesielt tilpasset situasjonen med Covid-19 og Attitunes overholder til en hver tid de gjeldende retningslinjene fra FHI. Området rundt scenen vil være avgrenset og maks antall publikummere er 100 per konsert, slik at alle kan holde minst en meters avstand. Det er trebenker å sitte på, men ta gjerne med deg sitteunderlag og kle deg etter været, da dette er en utendørskonsert som vil vare i ca 50 minutter. Det vil være antibac ved inngangen. 

Hvis du har symptomer på Covid-19 eller føler deg syk, ønsker vi deg heller velkommen tilbake en annen gang.