Eventyrlig Eiktunetdag 22. august - Prinsessa som ingen kunne målbinde!

 (Foto/Photo)

I stedet for den vanlige Eiktunetdagen, som vi pga fortsatt usikkerhet rundt arrangementer i pandemi-tid ikke lager i år, velger vi i stedet å servere et morsomt eventyr-skuespill basert på Asbjørnsen og Moes velkjente "Prinsessen som ingen kunne målbinde", som passer for både store og små.

Mari Cathrine Brostuen Hagen og Marianne Steinsrud spiller alle roller, og Mjøsmuseets egen musiker Stein Villa tonesetter det hele med lekkert harpespill og ca alle andre folkemusikkinstrumenter du kan tenke deg. 

Spilles på Svartåsentunet på Eiktunet søndag 22. august kl 12. Husk å ta med noe å sitte på, gjerne et piknikpledd. Eiktunet kafe har åpent med vanlig meny. 

Vi grenser av et område hvor vi har sjekker billetter og noterer navn og nummer på dem som går inn. Vi selger i utgangspunktet 200 billetter, som må forhåndskjøpes, men holder åpent muligheten for ekstraforestilling ved stor pågang.

Voksne: kr 150,-
Barn 0-17 år gratis
NB! Husk å ta ut billetter til alle som skal se forestillingen, også gratisbillettene til barna. Alle som skal inn må vise gyldig billett, pga smittesporing.   •  (Foto/Photo)
    1/1