Jul på Gjøvik gård 2019

Velkommen til Jul på Gjøvik gård, det tradisjonsrike og hyggelige førjulsarrangementet som i mange år har gledet små og store gjøvikensere. Nå vil vi vise det fulle potensialet til Gjøvik gård som stedet for makismal julehygge, og utvider til to dager, plusser på med et flott og stemningsfullt julemarked, samtidig som det blir fine aktiviteter for barna både inne i hovedbygningen og rundt tunet.

  • 1/1

Se for deg dette: bokstavelig talt tusen julelys som blinker i og rundt de gamle ærverdige husene på tunet. Et stort grantre midt på plassen, de gamle julesangene synges i musikkstua inne i hovedbygningen, boder med flotte julevarer står oppstilt, deilig risgrøt og julebakst serveres fra Drengestua kafe, rykende varm kaffe i koppen, en tur med hest og vogn rundt i parken, historiske juletrær og julefortellinger, og et koselig juleverksted for unga. Hvor du finner alt dette? På Gjøvik gård, lørdag 23. og søndag 24. november kl 11-16.

Unngå kø - kjøp billetten din på forhånd!

Billettpriser:
Voksen kr 80,- 
Barn 7-17 år kr 50,- 
Barn 0-6 år gratis
Familie kr 150,- 

Jul på Gjøvik gård arrangeres i samarbeid med Gjøvik kultursenter, Drengestua kafé og galleri, Gjøvik frivillighetssentral, Gjøvik kunst- og kulturskole og Gjøvik gårds venneforening.

Selger du produkter som du tenker vil passe inn på julemarkedet på Gjøvik gård? 

Ved spørsmål kontakt prosjektleder Camilla Dalby på epost: camilla@gjovikby.no

Vil du selge julevarer på Gjøvik gård, send søknad ved å trykke på linken under: