Hopp til hovedinnhold

Jul på Steinberg

For tiende gang arrangeres Jul på Steinberg med stort julemarked og aktiviteter for hele familien. Her møter du et stort utvalg utstillere i julepyntede boder med tradisjonshåndverk, husflid, lokalmat og andre gode julevarer. Legg årets triveligste handletur til Stenberg!

Praktisk info

Parkering på Badstujordet og tilstøtende jorder.
Til julehandelen kan vipps og kontanter brukes.
Gratis inngang for alle.

Steinberg (Sillongenvegen 230, 2846 Bøverbru)
10. desember 2023 kl. 12.00 – 16.00
  • 1/4
  • 2/4
  • 3/4
  • 4/4

Se for deg et vinterkledt Stenberg der dombjellene ringler i skogen. Inne på tunet lukter det gløgg og julebakst. Rundt et stort juletre høres gamle julesanger og i boder kan du kjøpe hjemmelagde julegaver, lokalmat eller årets julenek.

Her blir det gammeldags julestemning med kanefart, juleverksted, musikk, flere serveringspunkter og stort julemarked med lokalmat, husflid, julekaker og hjemmelagde julegaver. Vollumfjøset og Ditlevines Utsikt serverer julegrøt og julesmaker.

Det vrimler av gjester i alle aldre, og når de begynner å bli kalde, så samler de seg rundt bålpannene for å få litt varmt i koppen og varme i kroppen.

 Kanskje dukker selveste Steinbergnissen opp?

Vi anbefaler kjørerute via Eriksrud eller Sletta. Vegen ned fra Sillongen er bratt og kanskje glatt.

Skal du handle på julemarkedet er det lurt med noen kontanter i reserve ettersom det er dårlig telefondekning i området. De fleste utstillerne tar ellers Vipps.

Husk varme klær og sko, så kan du glede deg til jul på den gamle måten.

Inngang: gratis


Arrangementet er et samarbeid mellom Toten historielag, Ihle i Vekst, Ditlevines Utsikt og Mjøsmuseet.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1