Jul på Stenberg

For niende gang arrangeres Jul på Stenberg med stort julemarked og aktiviteter for hele familien. Her møter du 35 utstillere i julepyntede boder med tradisjonshåndverk, husflid, lokalmat og andre gode julevarer. Legg årets triveligste handletur til Stenberg!

Praktisk info

Parkering på Badstujordet og tilstøtende jorder.
Til julehandelen kan vipps og kontanter brukes.
Gratis inngang for alle.


Tid og sted
Stenberg (Sillongenvegen 230, 2846 Bøverbru) 4. desember 2022 kl. 12.00 – 16.00
  •  (Foto/Photo)
    1/1

Jul på den gamle måten

Se for deg et vinterkledt Stenberg der dombjellene ringler i skogen. Inne på tunet lukter det gløgg og julebakst. Rundt et stort juletre høres gamle julesanger og i boder kan du kjøpe hjemmelagde julegaver, lokalmat eller årets julenek.

Det vrimler av gjester i alle aldre, og når de begynner å bli kalde, så samler de seg rundt bålpannene for å få litt varmt i koppen og varme i kroppen.

For niende gang arrangeres Jul på Stenberg med stort julemarked og aktiviteter for hele familien. Her vil du møte 35 utstillere i julepyntede boder med tradisjonshåndverk, husflid, lokalmat og andre gode julevarer.

For barn i alle aldre blir det kanefart og juleverksted i Vollumfjøset. Du kan sage din egen ved på tunet, bli med å gå rundt juletreet eller kaste deg med i stuggudansen. Du kan møte dyr, kanskje noen smånisser og ganske sikkert mange musikanter. Og kanskje dukker selveste Stenbergnissen opp?

Ditlevines Utsikt serverer julegrøt i Vollumfjøset, og julekaker og tradisjonsmat i kafeen.

Vi anbefaler kjørerute via Eriksrud eller Sletta. Vegen ned fra Sillongen er bratt og kanskje glatt.

Skal du handle på julemarkedet er det lurt med noen kontanter i reserve ettersom det er dårlig telefondekning i området. De fleste utstillerne tar ellers Vipps.

Husk varme klær og sko, så kan du glede deg til jul på den gamle måten.

Inngang: gratis

Arrangementet er et samarbeid mellom Toten historielag, Ihle i Vekst, Ditlevines Utsikt og Mjøsmuseet.