Krydderkonsert 7 februar: Gabriel Fliflet og Jorun Marie Kvernberg

Gabriel og Jorun Marie renner over av spilleglede - både når musikken topper seg i høyspente kraftutladninger og når den flyter stille og poetisk. De følger hverandre tett, både med underfundige smil og brede glis! Når tiden er moden, bryter de ut i sang.
Velkommen til konsert i Tingbygningen på Hunn torsdag 7. februar kl 20.00!

Gabriel Fliflet er en fargerik musiker og musikkmaker med trekkspill som hovedinstrument og med lang fartstid innen en rekke ulike former for folkemusikk. Han ble kåret til Årets folkemusiker i 2011. Jorun Marie Kvernberg spiller fele, hardingfele og harpeleik og er en av landets beste folkemusikere. Hun har vunnet Spelmannsprisen to ganger og er den eneste som har vunnet den ærerike "Edvard-prisen" for komponering i sjangeren folkemusikk.

Du får høre deilige folketoner som har tålt tidens tann, men aller mest ny musikk laget av musikerne selv. Jorun Marie Kvernbergs musikk er preget av hennes oppvekst sentralt i spelmannsmiljøet i Romsdal. Her er luftige viser med plass til vemod og uventede svinger. Her er feleslåtter med mye harpiks og mange glade knips.
Gabriel Fliflets musikk er melodiøs, men med et eget tonalt særpreg; du kan spore toner og rytmer fra både Hellas og Hardanger, finske skoger og nordsjøkyster.

Kaffe/te og krydderkake får du også!
Billetter kr 200/150.

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og arrangeres i samarbeid med Gjøvik spelmannslag.