Helt på jordet: Øl, mat og historie + dæns

En kveld med servering av øl, mat og historie på Kapp Melkefabrikk. Femretters på restaurant Fjorn og fæst med live musikk fra Lewi, Ida Marie og Paul fra urbane Totninger. Velkommen til en uforglemmelig mataften ved Mjøsas bredd.

  • Helt på jordet
    1/1

Billetter: Mat. øl og historie og festen, søk Kapp Melkefabrikk på ticketmaster.no. Bestilling av 5-retter bookes direkte hos restaurant Fjorn.

KAPP MELKEFABRIKK - KOKERIET
17:30 Restaurant Fjorn åpner baren og serverer fingermat med smak av passende øl til. Museet Mjøsas ark holder åpent. Mat og drikke-smaker er inkludert på inngangsprisen. 3 stk fingermat med øl-smak til.

19:00 Øl, mat og historie v/Tore Hage og Paul Håvard Østby i Kokeriet. Du kan fortsette å både smake og spise.
Inngang kr. 300,-. Billetter til mat, øl og historie, søk Kapp Melkefabrikk på ticketmaster.no.


FJORN
20:00 Femretters på Restaurant Fjorn. Middagen avrundes selvsagt med signatur-dessereten «Dr. Sopps begavelse» basert på Vikingmelk. Bestilling av 5-retter bookes direkte hos restaurant Fjorn. Middag Kr 795,-  Ølmeny: Kr 395,-


KAPP MELKEFABRIKK - KOKERIET
21:00: Dansefest i kokeriet! Live musikk med Lewi, Ida Marie og Paul fra U Totninger og DJ Paul Håvard Østby
Inngang kr. 200,- Billetter til fæsten, søk Kapp Melkefabrikk på ticketmaster.no.

Kapp Melkefabrikk blir igjen arena for videreforedling av råvarene fra Toten. Restaurant FJORN serverer sine tolkninger av nyhøstede grønnsaker. Rettene kompletteres med smaking av ulike typer øl fra Ringnes og kunnskap fra Tore Hage, en av verdens mest anerkjente ølutviklere. Han er i dag Calsberg-gruppens Dr. Sopp. Håvard Østby intervjuer Hage på scena i Kokeriet på Melkefabrikk. Visste du at Vikingmelka ble funnet opp på laboratoriet til Ringnes bryggeri i Kristiania? .

Arrangementet er et samarbeide mellom Mjøsmuseet, Seriøst firma og restaurant Fjorn. Velkommen til vorspiel før matfesten «Helt på jordet» på Lena dagen etterpå.