Stenbergkvæll 10. juli; Ville vekster på matfatet

Stenbergparken bugner av ville vekster, som kan benyttes til å sette det lille ekstra til måltidet. Bli med Lina Dybdal fra Ditlevines utsikt ut i parken for å lære mer om hva som kan brukes.

  • Vårmorgen Stenberg

Visste du at både meldestokk, løvetann, syrin, alm og karvekål kan brukes i matlaging? I parken er det mange vekster som kan spises. Lina og Tor fra Ditlevines utsikt tar oss med ut i parken, forteller og finner frem til spiselige skudd, spirer, blomster og blader som kan egne seg i supper, salater, bakverk og desserter.
Turen i år er omtrent en måned seinere enn i fjor, så vi finner andre vekster enn tidligere.

Vi får servert smaksprøver som både er rå og bearbeidet, både som søtmat og saltmat. 

Dørene åpner kl 18.30. Alle rettigheter. 
Bill. kr 200,- (150,- for mdl. i Toten historielag) inkl. bevertning.

Påmelding til evald.fredholm@mjosmuseet.no tlf. 97980597

Arrangementet er i samarbeid med Toten historielag og Ditlevines utsikt.