Hopp til hovedinnhold

Stenbergkvæll 15. juli: Naturens spiskammers

Bli med Lina Dybdal fra Ditlevines utsikt ut i Stenbergparken på jakt etter spiselige skudd, spirer, blomster og blader.

  • 1/1
    Lina Dybdal fra Ditlevines utsikt finner spiselige ville vekster i Stenbergparken. Foto: Toten historielag

Spiselige skudd, spirer, blomster og blader egner seg både i supper, salater, bakverk og desserter. Visste du at både meldestokk, løvetann, syriner, alm og karvekål kan brukes i matlaging?

Bill. kr 200,- mdl. i Toten hist.lag kr 150,-

Servering på billetten!

COVID-19
Mjøsmuseet følger retningslinjene fra myndigheten angående Covid-19-pandemien. Alle mindre arrangement sommeren 2021 avvikles utendørs. Publikum oppfordres til å kle seg etter forholdene. Vask/sprit hendene, og hold avstand til publikummere som ikke er i din egen husstand.  Hvis du føler deg forkjølet eller syk skal du ikke komme på arrangementet.

Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1